E-ÜGYINTÉZÉS
TOP pályázatok
VÁLASZTÁS 2019

TOVÁBBI OLDALAINK

 

ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ
Önkormányzati tájékoztató 2019/07

 ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ 2019/07

Elõzõ számok >>>
TESTVÉRTELEPÜLÉSEK
ONLINE LÁTOGATÓK
Testvértelepülési találkozók
Ifjúsági Lelkisegélyszolgálat
JÁNOSHALMI K. EÜ. KÖZPONT
Jánoshalmi Kistérségi Eü. Központ
CSALÁD ÉS HELYTÖRTÉNETI KUTATÁS

Jánoshalma - Mélykút Ivóvízminőség javító Önkormányzati Társulás


 

KEZDŐLAP arrow KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ arrow HÍREK arrow Felhívás
Felhívás PDF Nyomtatás
Írta: Administrator   
2019. július 01. hétfő 08:27
Felhívás kitüntető címek adományozása tárgyában

Felhívom a mélykúti polgárok, a politikai, gazdasági, érdekképviseleti és szakmai szervezetek, egyesületek, munkahelyi kollektívák, települési képviselők, önkormányzati bizottságok figyelmét, hogy javaslatot tehetnek kitüntető címek adományozására.
„Mélykút Város Díszpolgára” cím adományozható annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak, aki valamely kiemelkedően jelentős munkájával, vagy egész életművével a helyi társadalmi-gazdasági életben olyan általános elismerést szerzett, amely hozzájárult a település jó hírnevének megőrzéséhez és öregbítéséhez, továbbá példamutató emberi magatartása miatt egyébként is köztiszteletben áll. A kitüntető díj posztumusz is adományozható.

„Mélykút Városért Díj” cím adományozható azoknak, akik Mélykút fejlesztése, hírnevének emelése érdekében
• a társadalmi, gazdasági életben, településfejlesztésben, az ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, műszaki, közigazgatási és egyéb területeken példamutató, kiemelkedő tevékenységet fejtettek ki,
• elméleti vagy gyakorlati munkájuk révén kiemelkedő módon hozzájárultak Mélykúton a korszerű és eredményes oktatás-nevelés megvalósításához,
• a kulturális élet, a művészetek, az irodalom területén kimagasló színvonalú tevékenységet végeztek,
• tartósan kiemelkedő gyógyító- megelőző, szociális tevékenységet fejtettek ki, az egészségügyi és szociális ellátás helyi célkitűzéseinek eredményes megvalósításához hozzájárultak,
• az ifjúságpolitikai feladatok végrehajtásában, a testnevelés és sportmozgalom szervezésében, fejlesztésében és feltételei megteremtésében kiemelkedő sporteredményeket értek el.

Kitüntető díj adományozható átfogó életmű elismeréseként is. A kitüntető díj egyénnek és közösségnek, továbbá posztumusz is adományozható.

A javaslatokat 2019. év augusztus 1. napjáig írásban kérjük benyújtani a Polgármesteri Hivatal Titkárságán. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy munkásságának, tevékenységének részletes ismertetését.

Kovács Tamás
polgármester
 
< Előző   Következő >
FOTÓ GALÉRIA