E-ÜGYINTÉZÉS
TOP pályázatok
HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2019

TOVÁBBI OLDALAINK

 

ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ
Önkormányzati tájékoztató 2020/09

 ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ 2020/09

Elõzõ számok >>>
TESTVÉRTELEPÜLÉSEK
ONLINE LÁTOGATÓK
Testvértelepülési találkozók
Ifjúsági Lelkisegélyszolgálat
JÁNOSHALMI K. EÜ. KÖZPONT
Jánoshalmi Kistérségi Eü. Központ
CSALÁD ÉS HELYTÖRTÉNETI KUTATÁS

Jánoshalma - Mélykút Ivóvízminőség javító Önkormányzati Társulás


 

KEZDŐLAP arrow PÁLYÁZATOK arrow ÖNKORMÁNYZATI arrow SZENNYVÍZBERUHÁZÁS arrow ELŐKÉSZÍTÉS arrow ELÉRHETŐSÉG arrow Tisztelt Látogatónk!
Tisztelt Látogatónk! PDF Nyomtatás

Mélykút Város honlapjának (www.melykut.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését.
A személyes, illetve közérdekű adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság előírásainak megfelelően kezeli a szerkesztőség.
Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Felhasználói személyes adat nem képződhet honlap látogatásával összefüggésben, csak akkor, amikor a felhasználó a szerkesztőséggel történő kapcsolatba lépés céljából bizonyos adatait (név, cím, e-mail cím) megadja.
A közzétett adatok (közérdekű adatok nyilvánossága) megismerése személyazonosító adatok közléséhez nem köthető. Az elektronikusan közzétett közérdekű adatokhoz történő hozzáférés biztosításához személyes adat csak annyiban kezelhető, amennyiben az technikailag elengedhetetlenül szükséges; a személyes adatokat ezt követően haladéktalanul törölni kell.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője Mélykúti Polgármesteri Hivatal.

Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy véleményét, észrevételeit szeretné megosztani a szerkesztőséggel, azt a Polgármesteri Hivatal hivatalos központi internetes postafiókcímén keresztül teheti meg: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

melykut.hu szerkesztősége

 

Mélykút Város Önkormányzat és a Mélykúti Polgármesteri Hivatal adatkezelési tájékoztatója a linkre kattintva megtekinhető: letöltés

Nyilatkozat adatkezelésről álláspályázatokhoz pdf
Adatkezelési tájékoztató álláspályázatokhoz pdf