E-ÜGYINTÉZÉS
TOP pályázatok
HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2019

TOVÁBBI OLDALAINK

 

ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ
Önkormányzati tájékoztató 2020/11

 ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ 2020/11

Elõzõ számok >>>
TESTVÉRTELEPÜLÉSEK
ONLINE LÁTOGATÓK
Jelenleg 1 vendég olvas minket
Testvértelepülési találkozók
Ifjúsági Lelkisegélyszolgálat
JÁNOSHALMI K. EÜ. KÖZPONT
Jánoshalmi Kistérségi Eü. Központ
CSALÁD ÉS HELYTÖRTÉNETI KUTATÁS

Jánoshalma - Mélykút Ivóvízminőség javító Önkormányzati Társulás


 

MEGHÍVÓ '56


KEZDŐLAP
Tisztelt Látogatónk! PDF Nyomtatás

Mélykút Város honlapjának (www.melykut.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését.
A személyes, illetve közérdekű adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság előírásainak megfelelően kezeli a szerkesztőség.
Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Felhasználói személyes adat nem képződhet honlap látogatásával összefüggésben, csak akkor, amikor a felhasználó a szerkesztőséggel történő kapcsolatba lépés céljából bizonyos adatait (név, cím, e-mail cím) megadja.
A közzétett adatok (közérdekű adatok nyilvánossága) megismerése személyazonosító adatok közléséhez nem köthető. Az elektronikusan közzétett közérdekű adatokhoz történő hozzáférés biztosításához személyes adat csak annyiban kezelhető, amennyiben az technikailag elengedhetetlenül szükséges; a személyes adatokat ezt követően haladéktalanul törölni kell.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője Mélykúti Polgármesteri Hivatal.

Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy véleményét, észrevételeit szeretné megosztani a szerkesztőséggel, azt a Polgármesteri Hivatal hivatalos központi internetes postafiókcímén keresztül teheti meg: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

melykut.hu szerkesztősége

 

Mélykút Város Önkormányzat és a Mélykúti Polgármesteri Hivatal adatkezelési tájékoztatója a linkre kattintva megtekinhető: letöltés

Nyilatkozat adatkezelésről álláspályázatokhoz pdf
Adatkezelési tájékoztató álláspályázatokhoz pdf

 
FOTÓ GALÉRIA